U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

Helaas wordt Internet Explorer 6 niet meer volledig ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor Internet Explorer 8. Beter nog kiest u een browser uit het overzicht hieronder.
Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

Firefox Chrome Safari Opera

Wilt u een wandelroute, fietsroute, kanoroute of andere route helder en overzichtelijk vastleggen? ROUTE 123 doet dat graag voor u. Snel, goed en tegen een aantrekkelijk prijs.
Dat doen we voor bestaande routes, maar ook voor nieuwe. Want zelf een route bedenken, is een prima manier om een gebied, een bedrijf of een organisatie te profileren en het toerisme te bevorderen.

ROUTE 123 ondersteunt u in het hele traject. We denken mee over de plannen, ontwerpen de route, zorgen voor kaartmateriaal en plattegronden en regelen in goed overleg ook de bebording en de bewegwijzering. Op alle onderdelen van het traject kunt u een beroep op ons doen.

De voordelen van samenwerken met ROUTE 123:

  • hulp en advies bij ideevorming, research, routeplanning, materiaalkeuze
  • ontwikkelen van beeldmerk, bewegwijzering en lay-out
  • heldere en grafische verantwoorde weergave van de route
  • uitvoering van routebeschrijving en routeborden
  • regelen van materialen en drukwerk.

Meer weten? Bel 0512840082, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lees verder.